Restaureren

Restaureren is meer dan een vak alleen. Het is liefde en respect hebben voor hetgeen onze vorige generaties tot stand hebben gebracht. Of het hier nu gaat om antieke auto's, kasten, horloges of bouwwerken, vaak is het onder moeilijke arbeidsomstandigheden ontstaan.

Afbouw

Koopt of huurt u een casco winkel- of kantoorruimte, dan kunt u op ons rekenen voor de afbouw. Wij zorgen onder andere voor toiletten, plafonds, verlichting, verwarming en vloerbedekking. Kortom, voor alles wat er nog niet is. Wij maken voor u de tekeningen, zorgen voor alle benodigde materialen en regelen het complete vergunningstraject.

Turn key

U wilt alles uit handen geven en straks alleen maar de sleutel omdraaien en binnenstappen in een kant-en-klaar kantoor of een compleet ingerichte woning. Wij regelen het. En natuurlijk stellen we van te voren met u of uw adviseur een gedegen programma van eisen op om elke verrassing uit te sluiten.

Planmatig onderhoud

Periodiek schilderwerk, vervangen van kozijnen of dakbedekking, opnieuw voegen van gevels, vervangen van keukens of douchecellen, kortom alles aan een woning of gebouw dat vroeg of laat om onderhoud vraagt. Wij maken graag voor u een onderhoudsplan voor een langere periode.