Over Fortunati

Fortunati biedt u één betrouwbaar adres voor onderhoud, nieuwbouw of renovatie.

Over Fortunati

Fortunati is een jonge onderneming. Wij hebben niet alleen geïnvesteerd in vakmensen, uitvoerders, hoofduitvoerders en planners, maar ook in ons eigen magazijn waar alle gebruikelijke bouwmaterialen zijn opgeslagen.

Wij werken onder andere voor woningcorporaties, overheid en semi-overheid, onderwijs- en zorginstellingen, particulieren, Vereniging van Eigenaren, bedrijven, eigenaren en/of beheerders van vastgoed en institutionele beleggers.

Wij zijn klaar voor de toekomst en een flexibele partner die meedenkt en de eigen processen afstemt op die van de opdrachtgever. Wilt u weten wat Fortunati voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij treffen alle redelijkerwijs mogelijke maatregelen om onze activiteiten zodanig uit te voeren dat schadelijke milieueffecten zo minimaal mogelijk zijn. Wij onderkennen onze verantwoordelijkheid ten aanzien van de natuur en streven ernaar elk negatief effect zo klein mogelijk te houden.

Ook onderkennen wij het energiegebruik van de gebouwde omgeving en de uitdagingen van klimaatverandering. Wij zetten ons in om de energie-efficiency van onze activiteiten, producten en diensten te verbeteren. Wij zullen hergebruik bevorderen en afval zoveel mogelijk beperken.

Waar mogelijk zullen wij alternatieve materialen en methoden toepassen om in samenwerking met onze opdrachtgevers en toeleveranciers grondstoffen optimaal te gebruiken.

Fortunati is er voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een aannemer die de professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid van een grote organisatie combineert met de flexibiliteit, snelheid en het ondernemerschap van een kleine organisatie.

Wij richten ons op duurzaamheid in onze werkzaamheden en de omgang met de omgeving, op het minimaliseren van faalkosten, op het overtreffen van de verwachtingen van de klant, op continue verbetering van onze dienstverlening en op het mede dragen van risico.