Klachtenonderhoud

Dagelijks onderhoud volgens uw eigen wensen en specificaties. Wij passen onze dienstverlening aan zodat deze volledig aansluit bij uw manier van werken. Onze eigen ervaren vakmensen beschikken over alle relevante vakkennis op hun terrein zoals onder andere timmer- en metselwerk, installatietechniek W+E, badkamer- en keukenrenovatie.

Klachtinspectie

Als de aard van de klacht op voorhand niet geheel duidelijk is, laten wij één van onze gekwalificeerde uitvoerders langskomen. Zij kunnen bepalen wat er gedaan moet worden om het probleem op te lossen en zorgen ervoor dat onze vaklieden goed geïnstrueerd aan de slag kunnen.

Mutatie-onderhoud

Mutatie-onderhoud is een ander specialisme van ons. Hierbij stuurt een gespecialiseerde uitvoerder een team aan van experts en allround vakmensen. Deze uitvoerder is altijd uw vaste aanspreekpunt. Voor vrijwel alle mutatiewerkzaamheden hanteren wij vaste prijzen, specifieke opdrachten offreren wij.

Efficiënt volgens plan

Leegstand betekent huurderving. Daarom ligt bij ons de aandacht bij mutatie-onderhoud vooral op planning, voorbereiding, kwaliteitscontrole en tijdige oplevering. Zo plannen wij onze werkzaamheden al een maand voor de leegkomst van een woning. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde materialen beschikbaar zijn op de dag dat we kunnen beginnen. Dit bespaart onnodige leegstand. Dit durven wij met harde garanties te onderbouwen.

24-uurs storingsdienst

Wij bieden u de mogelijkheid tot het afsluiten van een storingsdienstcontract. Hiermee heeft u recht op de service van onze 24-uurs storingsdienst. Onze storingsdienst staat dag en nacht voor u klaar om spoedeisende storingen direct op te lossen. Ook in het weekend en op feestdagen kunt u rekenen op deze service. Onze storingsdienst is gegarandeerd binnen 2 uur na melding op de plaats van bestemming.