Installatietechniek

Fortunati Installatietechniek is een creatieve en innovatieve partner die technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert op het gebied van: riolering en hemelwaterafvoer, sanitairtechniek, elektrotechniek, lood- en zinkwerk, legionella beheersing, koud- en warmwatersystemen, verwarmingstechniek, dakbedekking, koudetechniek en warmtewisselaars.

Totaalonderhoud

Ons streven is om samenhangende werkzaamheden zo veel mogelijk in eigen beheer uit te voeren. Dit scheelt tijd en kosten.

U zult begrijpen dat dit een zeer nauwkeurige planning vereist om de werkzaamheden zonder onnodig tijdsverlies uit te voeren. Tevens kunnen de werkzaamheden dan in één doorlopend proces zonder onderbrekingen worden uitgevoerd.

Één adres

U kunt ons inschakelen voor zowel installatie-, bouwkundige- en afbouwwerkzaamheden geïntegreerd of ieder afzonderlijk. Voor uw totale nieuwbouw of onderhoud heeft u één aanspreekpunt vanaf het begin tot het einde.

 

Voordelig

Onze organisatie is altijd in beweging daarom optimaliseren wij steeds meer onze processen. Het is de organisatie die ons zo uniek maakt. Wij moeten efficiënt werken, daar worden wij samen beter van.